NGG lanseaza Loteria Razuibila Express!

loterie Tobet Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2010, 18:03
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2010, 18:07

Astazi Nordic Gaming Group a lansat pe site-urile NordicBet si Tobet un produs nou extrem de interesant, Loteria Express Razuibila.

Express este un joc cu un card razuibil, joc la care participantii descopera noua campuri, castigand un premiu cash daca au trei campuri identice pe card. Toate premiile sunt instant cu un volum maxim al premiilor ajungand la 40.000 euro pentru Tobet.com.

Dupa testarea cu succes pe site-ul TrioBet de la sfarsitul lunii Octombrie, NGG aduce acum acest produs extrem de atractiv la intreaga sa baza de clienti.

Dezvoltat intern de catre NGG in parteneriat cu compania suedeza DevCode, Express a fost creat special sa copieze experienta avuta atunci cand cumparati lozuri razuibile de la chiosc sau de la magazin dar intr-un mediu virtual. Jucatorii pot alege dintre 5 tipuri diferite de tichete si pot folosi 6 tipuri diferite de metode pentru a le razui: moneda, cheie, unghie etc.

Express isi depaseste concurentii traditionali in ceea ce priveste convenienta si rata castigurilor.

“Ceea ce multa lume nu realizeaza este faptul ca Express are o rata de castig de 87.5%, rata ce este mai mare decat majoritatea lozurilor razuibile vandute la chiosc in Europa” spune Amund Stensrud, Coordonator Casino si Jocuri in cadrul NGG.

Pentru a promova Express pe NordicBet si Tobet, NGG va fi oferi jucatorilor sansa sa il incerce fara riscuri. Incepand din 25 Ianuarie si pana pe 3 Februarie, clientii care se inregistreaza pe oricare dintre aceste site-uri, inclusiv atat clientii existenti cat si clientii noi care se inregistreaza pana la aceasta data, vor avea posibilitatea de a primi un bilet gratis. Banii le vor fi returnati daca lozul nu este castigator.

Nordic Gaming Group Ltd. s-a extins rapid in Europa de la fondarea companiei in 2002. Toate cele 3 marci ale companiei, NordicBet, TrioBet si Tobet ofera o gama completa si competitiva de jocuri si pariuri ce atrage clienti din toata lumea, dar interesul principal il constituie sportul european, incluzand o gama larga de sporturi locale in tarile in care sunt prezente marcile noastre.

NordicBet este adresat tarilor nordice: Danemarca, Norvegia, Suedia si Finlanda. TrioBet este marca NGG pentru tarile baltice si acopera Estonia, Lituania si Letonia. Tobet este adresat jucatorilor din Polonia, Ungaria si Romania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!