Nesu si eroii: "Desi era foarte bogat, nici Superman n-a scapat!" Dorintele mici ale unui om urias: "Vreau sa pot pasi, mi-e dor!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2012, 08:48
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2012, 08:47

Mihai Nesu zambeste dupa 9 luni de la tragicul accident. Respira, vorbeste si zambeste! Spera ca in cativa ani sa depaseasca asteptarile pesimiste ale doctorilor si sa mearga din nou:

"Eram praf imediat dupa accident! Nici capul nu-l puteam misca. Acum fac progrese, dar nu cred in minuni. Totul e imprevizibil. Ati vazut ca, desi era foarte bogat, nici Superman n-a scapat!"

"Nu voi mai juca fotbal niciodata chiar daca imi voi reveni complet. Mi-as dori doar o viata normala, in care sa pot merge"

"Nu sunt neaparat un om puternic! Ce poti face intr-o astfel de situatie decat sa speri? A spera te poarta inainte! Sunt usor dezamagit dar merg inainte si sper ca in cativa ani voi fi aproape de normalitate! Asta as vrea macar. Sa am ambele maini!"

"Mi-e dor sa imi fac singur programul. Mă scol invariabil la 9 si ma culc la 10 seara. As vrea sa ma scol si eu mai tarziu sau sa ma culc mai tarziu. Dupa cum simt. Asta tine de a merge pe picioare. Deci, de fapt, imi e dor de a putea pasi. De minge nu mi-e dor neaparat. Oricum, am mai atins-o! O parte din faptul ca pot misca acum gatul se datoreaza faptului ca loveam mingea cu capul ca exercitiu la recuperare"


Mihai Nesu in Pro Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!