GALERIE FOTO Natalia Barulich, o adevărată bombă sexy! Cum arată "fosta" lui Neymar în costum de baie: “Ești definiția perfecțiunii!”

Natalia Barulich fosta iubita Neymar vedete costum de baie Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 16:05
Data actualizarii: Vineri 21 Octombrie 2022, 16:03

Recent, Natalia Barulich a strălucit pe covorul roșu de la premiera filmului “Ticket to paradise”, pelicula care îi are ca protagoniști pe Julia Roberts și George Clooney. 

Fosta iubită a lui Neymar a purtat o rochie roșie cu crăpătură sexy pe picior, care i-a pus în valoare silueta fără cusur. 

Natalia Barulich, care s-a iubit și cu Maluma, nu face furori doar la evenimente ci și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 4 milioane de urmăritori. 

Posesoarea unui trup senzațional, Natalia știe cum să se facă remarcată pe rețelele de socializare. Modelul cu forme perfecte adoră să pozeze provocator și să îmbrace cele mai mici costume de baie. Mai mult, bruneta lipsită de inhibiții se pozează inclusiv topless. 

Bruneta se laudă că e naturală din cap până în picioare. În imaginile în care apare în costum de baie, Natalia are parte de o avalanșă de comentarii. 

“Ești definiția perfecțiunii!”, “Cred că până și prietenii tăi au dat zoom la poză”, “Ești Afrodita, zeița frumuseții!”, “Incredibil de sexy!”, “Și e toată naturală…felul în care Dumnezeu a făcut-o”, sunt câteva din comentariile postate de admiratori. (Vezi mai multe poze cu Natalia în GALERIA FOTO de mai sus)

Natalia s-a iubit doi ani și jumătate cu Maluma. După despărțirea de columbian, presa a scris că brunet s-a cuplat cu Neymar. Cei doi au apărut împreună și pe o copertă, însă nu au recunoscut niciodată că au avut o relație. 

Americanca se împarte între modelling și muzică. Contractele de publicitate, dar și show-urile la care merge în calitate de DJ, îi rotunjesc veniturile considerabil. Potrivit presei de peste Ocean, Natalia ar avea în jur de 1,5 milioane de dolari în conturi. 

Fotografii: Instagram
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!