Mourinho l-a transformat in cel mai mare rival al lui Messi la Balonul de Aur: "Nu exista niciun alt antrenor ca Mourinho!" De ce il iubesc jucatorii pe portughez:

Jose Mourinho Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Octombrie 2011, 15:21
Data actualizarii: Sambata 22 Octombrie 2011, 15:26

Malaga - Real Madrid este in aceasta seara de la ora 21.00 LIVE TEXT pe www.sport.ro

Alaturi de Mourinho a avut cel mai bun an din cariera - in 2010 a reusit sa castige Liga Campionilor cu Inter si a ajuns pana in finala Campionatului Mondial cu Olanda, fiind si un candidat serios la Balonul de Aur, trofeu castigat pana la urma de Leo Messi.

Intr-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, Wesley Sneijder il lauda pe Jose Mourinho, fostul lui antrenor de la Inter, actualmente la Real Madrid: "Stiu ca e inutil, dar inca mai caut la fiecare antrenor caracteristicile care il fac special pe Mourinho, nu e nimeni ca el, numai el se adreseaza intr-un anumit mod jucatorilor. Sa ai succes dupa Mourinho e dificil pentru oricine, nu numai pentru Benitez" a spus olandezul care il lauda si pe noul antrenor de la echipa, Claudio Ranieri: "Am vorbit mult cu antrenorul dupa ce a venit si a realizat care e situatia de la echipa. Acum joc pe postul meu. Ranieri vorbeste mult cu jucatorii la fel ca Mourinho si imi da incredere" mai spune Sniejder.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!