Moment teribil pentru Tatarusanu! "Nu e usor pentru niciun portar sa primeasca opt goluri! Nu avem nicio explicatie!"

Steaua Ciprian Tatarusanu Echipa Nationala FC Brasov VfB Stuttgart Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Noiembrie 2012, 07:30
Data actualizarii: Marti 27 Noiembrie 2012, 07:26

Brasov 3-1 Steaua | Tatarusanu pare un portar cu mult ghinion: dupa o perioada in care a ajuns titular incontestabil la Steaua, dar si la nationala, a incasat opt goluri in doar doua meciuri.

Tatarusanu este printre cei mai ghinionisti jucatori de la Steaua. A avut sansa de a pleca in strainatate in vara, dar transferul nu s-a mai facut, desi jucatorul era la capatul unui sezon bun.

Acum, dupa alta serie de meciuri bune, cu parade eficiente in campionat si Europa League, au venit doua meciuri de cosmar, in care a luat opt goluri - cinci cu Stuttgart si trei cu FC Brasov.

"Este o infrangere dureroasa, ne doream sa stergem infrangerea cu Stuttgart. Nu avem nici o explicatie, in fotbal se intampla sa pierzi. Ne-am obisnuit sa castigam meci de meci. Am avut 16 meciuri fara infrangere, apoi a venit Stuttgart iar acum Brasov, se intampla. Ne doream sa fim campioni de toamna la o distanta mult mai mare dar asa a fost sa fie.

Se intampla sa rateze si Rusescu, ne-a facut de atatea ori bucurosi, se poate intampla oricui. Nu e usor pentru nici un portar sa primeasca opt goluri", a mai spus Tatarusanu la Dolcesport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!