Messi si Ronaldo, UMILITI in era lor! CR7 si Messi, fara replica in fata ZEULUI! Ziua in care o sa vezi fotbal cum nu s-a mai vazut:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Decembrie 2013, 20:05
Data actualizarii: Marti 31 Decembrie 2013, 20:04

►Killer-ches si Pantili-demon! Torres si Rooney! Supermeciuri in FA Cup sambata si duminica, LIVE la Sport.ro! Vezi programul!

Momentul ala cand citesti declaratia lui Del Bosque si te pune pe ganduri, probabil antrenorul care ar fi in stare s-o califice si pe Romania la un turneu final :)

"Haideti sa nu uitam ca in era lui Messi si a lui Ronaldo si chiar a lui Ribery, Spania castiga tot. Sunt niste fotbalisti extraordinari, dar n-au castigat nimic cu nationalele lor", a declarat selectionerul Spaniei pentru ziarul Overpriced. 

"Spania este o ECHIPA, nu 11 jucatori, desi nu ii lipsesc legendele", a mai spus antrenorul campioanei mondiale si europene, care e convins ca in vara lui 2014, la Mondialul din Brazilia, pretiosul trofeu va ajunge tot la Iniesta si ai lui. 

Portugalia lui Ronaldo, Argentina lui Messi, Franta lui Ribery, Germania, Olanda, Brazilia, Spania - totate se bat la vara la Rio. Fotbal total, orgolii supreme, nervi de otel si goluri care vor intra in istorie. Cine crezi ca ia trofeul acasa?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!