Messi si Kim Kardashian, cele mai cautate nume pe Google in 2015: lideri in 26 de tari! Ronaldo e pe 3. Surpriza, dar nu prea: care a fost cel mai cautat nume in Romania anul acesta

messi Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2015, 09:23
Data actualizarii: Miercuri 23 Decembrie 2015, 09:54

Publicatia americana Time a facut un top al celor mai cautate nume in 2015, pentru fiecare tara a lumii.

Lionel Messi si Kim Kardashian au fost cele mai cautate nume pe Google in 2015. In topul publicat de Time, cei doi isi impart prima pozitie, fiecare fiind lider in 26 de tari.

Pe locul 3 este Cristiano Ronaldo, cel mai cautat nume pe Google in 21 de tari, urmat de Nicki Minaj si Rihanna, cele doua cantarete conducand clasamentele in 13, respectiv 11 tari.

Americanii de la Time au publicat o harta interactiva in care se poate vedea care a fost cel mai cautat nume pe Google in fiecare tara a lumii.

CLICK AICI PENTRU A ACCESA HARTA

In 2015, francezii au vrut sa vada si sa afle cat mai multe lucruri despre posteriorul lui Kim Kardashian; ucrainienii au fost interesati de fiecare miscare a lui Vladimir Putin, iar grecii au ramas conectati la masurile lui Alexis Tsipras pentru evitarea falimentului tarii.

In tot acest timp, Romania a ramas pe sistem: Florin Salam a fost cel mai cautat nume pe Google in tara noastra anul acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!