Hagi, Popescu si Generatia de Aur revin pe teren! ACUM LIVE VIDEO Conferinta de presa Gica Hagi!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 August 2010, 10:00
Data actualizarii: Luni 30 August 2010, 11:01

CLICK AICI PENTRU LIVE VIDEO

Fundatia ”Teodora Georgescu” (patronata de Liana Stanciu si Mihai ”Mitza” Georgescu, de la Bere Gratis) organizeaza un meci de fotbal in scop caritabil (”Fotbal pentru viata”) pe data de 1 septembrie 2010, incepand cu ora 20.30, pe stadionul ”Dinamo” din Bucuresti, pentru extinderea Spitalului de Pediatrie ”Marie Curie” din Capitala.

Fundatia isi continua Campania inceputa pentru extinderea acestui spital prin donatii la 877 (2 EUR/sms – in retelele Vodafone, Orange si Cosmote). Startul campaniei a fost dat de concertul ”Rock pentru viata”, la care au participat pro-bono elita rockului autohton: Iris, Voltaj, Stefan Banica Jr., Bere Gratis, Compact, Proconsul.

Meciul de pe 1 septembrie se va juca intre glorii ale fotbalului romanesc (Hagi, Gh. Popescu, Belodedici, Rotariu, Contra, Ionel Ganea, Tudorel Stoica, Ioan Andone, Selymes, Ad. Ilie, Balaci, Rica Raducanu, Moraru, Augustin, etc) si o echipa formata din artisti si fosti sportivi (extra-fotbal): Huidu, Gainusa, Emil Gradinescu, Corneliu Porumboiu, Mihai Leu, Bitman, Edi Petrosel, Robert Turcescu, Virgil Iantu, Mazilu (handball), Vlad Hagiu (polo), etc.

Pretul biletelor:
Categoria 1 (tribuna 0): 30 RON
Categoria 2 (peluze + tribuna 1 + tribuna 2): 10 RON

Biletele se gasesc la casieriile stadionului ”Dinamo” si on-line pe www.bilete.ro
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!