Manchester City, OBSEDATA de jucatorul care "va fi vandut mai scump decat Cristiano Ronaldo"! Cine vine sa-l inlocuiasca pe Tevez:

Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2011, 13:37
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2011, 13:36

Manchester City pregateste un nou transfer pe bani multi pentru iarna. In locul lui Carlito Tevez vor un jucator dorit si de Chelsea si Tottenham.

Steaua a fost eliminata de Napoli din Europa League in sezonul trecut iar Mihai Stoica l-a laudat atunci pe Edison Cavani, jucatorul care a marcat golul decisiv in ultimul minut: "A fost eliminata din Europa cu un gol in ultimul minut marcat de Cavani, care va fi foarte probabil cel mai scump transfer din toate timpurile!"

Atacantul lui Napoli e dorit in continuare de marile cluburi din Europa insa Manchester City il doreste enorm! Englezii de la Daily Mail scriu ca scouterul din Italia al lui Mancini, Carlo Cancellieri, e chiar obsedat de uruguayan!

City vrea sa aduca un atacant in locul lui Tevez care va pleca la iarna. Suma de transfer ar fi in jurul sumei de 41 de milioane de euro, mai putin de jumatate din cat a costat Cristiano Ronaldo, insa Cavani a avut o scadere de forma in acest sezon. Daca anul trecut atacantul de 24 de ani reusea 33 de goluri, acum are doar 6, unul dintre ele fiind in egalul lui Napoli de pe Ettihad Arena.

"E cel mai puternic atacant din Italia dupa Zlatan Ibrahimovic" este descrierea pe care i-a facut lui Cavani cel considerat "ochii lui Mancini in Italia".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!