Luptator ISIS, UCIS noaptea trecuta de politia franceza! A apucat sa omoare un politist si pe sotia acestuia!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iunie 2016, 08:27
Data actualizarii: Marti 14 Iunie 2016, 08:28

Un luptator ISIS a lovit noaptea trecuta langa Paris! 

Un "combatant al Statului Islamic" (SI) l-a ucis cu lovituri de cutit pe politist, precum si pe partenera acestuia luni noapte in fata casei sale dintr-o suburbie a Parisului, a anuntat agentia de stiri Amaq legata de gruparea extremista, potrivit centrului american de monitorizare a site-urilor jihadiste SITE, informeaza AFP si Reuters.

"Un combatant al SI l-a ucis pe comisarul-adjunct de politie din orasul Les Mureaux, precum si pe sotia acestuia cu arma alba in apropiere de Paris", a scris Amaq pe website-ul ei.

Atacatorul, care s-a baricadat in interiorul casei politistului, a fost impuscat mortal de membrii unitatii de elita a politiei RAID, au declarat oficiali.

Politia a gasit de asemenea in casa corpul unei femei si un supravietuitor, un baietel in varsta de 3 ani, a afirmat purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Pierre-Henry Brandet, la BFM TV, la cateva minute dupa ce RAID a luat cu asalt casa.

Femeia era "cel mai probabil sotia" politistului, a declarat reporterilor procurorul Vincent Lesclous, citat de Reuters.

Crima a avut loc in suburbia Parisului Magnanville, la aproximativ 50 km nord-vest de capitala franceza si circa 20 km de Les Mureaux unde era stationat ofiterul de politie.

La scurt timp dupa atac, Lesclous a declarat: "Nu avem o certitudine despre motivatiile" atacatorului.

Potrivit unor surse concordante, atacatorul a afirmat ca actioneaza in numele gruparii jihadiste Statul Islamic (SI) in timpul negocierilor cu RAID. Martori au relatat anchetatorilor ca el ar fi strigat "Allah Akbar" atacandu-l pe politist, adauga Reuters.

Sursa: Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!