Laurentiu Reghecampf Jr, reactie acida despre divortul dintre parintii sai: "Tatal meu are are o sotie unica in lume". 

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Iunie 2021, 10:13
Data actualizarii: Sambata 19 Iunie 2021, 10:33

Posibilul divort dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf reprezinta un subiect intens discutat in ultimele zile.

Laurentiu Reghecampf a declarat la inceputul saptamanii pentru fanatik.ro ca urmeaza sa divorteze de Anamaria Prodan, in timp ce impresara a dezmintit informatia pentru playsport.ro. De atunci nu a mai aparut nicio reactie din partea celor doi, ci doar discutii indirecte despre subiect.

Primul mesaj din partea familiei a venit din partea fiului celor doi, Laurentiu Reghecampf Jr., cel care, prin intermediul unei postari pe Instagram a facut mai multe marturisiri despre parintii sai si despre situatia in care se afla. 

"Familia aceasta va sta unita pana la moarte! Vorbind despre prostituate... tatalui meu nu ii plac asemenea femei. Tatal meu are o femeie unica in lume! Tatal meu este unic! Tatal meu nu ar lua din banii familiei pentru a cheltui pe alte femei" a scris baiatul de 12 ani.

Anamaria Prodan Reghecampf nu a intarziat sa aiba o reactie pentru mesajul transmis de fiul ei: "Iubitul meu drag, la noi este simplu! Cine minte, tradeaza, dezonoreaza, plateste fff scump totul! Tata nu are amante, tata nu fura banii familiei sa-i dea la astfel de femei".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!