Karamyan: "Rapidul si-a batut joc de Coman, Dica si Buga"

Artiom Karamyan Poli Timisoara Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 August 2008, 11:39
Data actualizarii: Marti 26 August 2008, 11:40
Artiom Karamyan are deja mai bine de un sezon la Timisoara. Fostul rapidist spune ca banatenii nu-si mai permit pasi gresiti, chiar daca pe Bega va veni Rapidul. Karamyan nu uita cum a plecat din Giulesti si spune ca rapidistii si-au batut joc de Buga, Coman si Dica.

"Pana acum am pierdut un meci, am facut egal in al doilea si l-am castigat pe al treilea, sper sa cotinue aceasta serie. Am obtinut de fiecare data un rezultat mai bun decat in jocul anterior, deci trebuie sa batem iar",a declarat Karamyan pentru Sport Magazin.

"Am jucat doi ani si jumatate la aceasta echipa, care mi-a ramas in suflet. Toata lumea stie ca am plecat de acolo din cauza lui Copos, iar faptul ca Arman a dat golul victoriei m-a facut mai mult decat bucuros.

Dica, Buga si Coman au ajuns bataia de joc a conducerii, desi au facut atatea lucruri pentru acest club. Rezultatele noastre de acum cativa ani au facut Rapidul cunoscut in Europa, iar acum acesti jucatori sunt tratati astfel. Nu este corect. Dar si eu, daca imi prelungeam contractul, cred ca acum eram in aceeasi situatie ca ei.

Timisoara - Rapid va fi un derby. Noi am jucat bine in meciurile de acasa si am obtinut doua succese in primele doua meciuri, si seria asta trebuie sa continue. Vreau victoria cu orice pret, pentru ca nu ne permitem pasi gresiti pe teren propriu.

"Vreau sa ne calificam neaparat in grupe, pentru ca am jucat acolo cu Rapid si a fost o experienta extraordinara pentru mine. Au fost niste momente unice, pe care nu le pot descrie. Asa ceva se poate doar trai", a mai declarat Karamyan pentru sursa citata.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!