Ion Tiriac se teme de coronavirus si s-a izolat alaturi de 2 persoane care au grija de el! Unde s-a refugiat miliardarul

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Mai 2020, 13:24
Data actualizarii: Sambata 09 Mai 2020, 13:32

Omul de afaceri s-a autoizolat de teama coronavirusului.

Au existat zvonuri conform carora Ion Tiriac (80 ani) s-ar fi refugiat in Namibia, la indemnul fiului sau, insa evz.ro informeaza a miliardarul se afla acum la domeniul de la Balc, cunoscut pentru sesiunile de vanatoare pe care le avea acolo cu prietenii.

Tiriac ar avea in permanenta langa el doua persoane care au grija ca totul este in regula si, chiar daca accesul pe domeniu este dificil pentru alte persoane din exterior, miliardarul face saptamanal testul pentru Covid-19, anunta sursa citata.

Jurnalistul Victor Ciutacu a dezvaluit ca Tiriac a fost totusi in Namibia si a revenit cu greu in tara, pentru ca aeroporturile erau inchise.

"Romanii au fost cei care au adus coronavirusul in Namibia, motiv pentru care namibienii nu sunt foarte cooperanti si nu simt nevoia sa deschida aeroportul nici macar pentru un zbor de urgenta operat cu avionul domnului Tiriac. Inteleg ca se fac niste demersuri la nivel de Minister de Externe, de ambasada", spunea jurnalistul pentru Capital, in urma cu 2 saptamani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!