FOTO ȘI VIDEO Imagini șocante! A acceptat să fie desfigurat pentru 5.000 de euro într-un concurs de dat palme! Cum arată după competiție  

Sorin Comșa concurs de dat palme Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 10:57
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 10:57

RXF România a organizat recent, în București, un concurs șocant, în care participanții trebuiau să își dea palme pentru a câștiga marele premiu. 

Sorin Simion Comșa (24 ani) a câștigat competiția de dat palme care a șocat țara, disputată în Capitală. În cadrul concursului, opt concurenți s-au pălmuit în dueluri unu la unu, în sistem eliminatoriu, până a rămas unul singur, care a fost Comșa. 

Sorin Comșa, din Alba Iulia, s-a luptat cu Alex Gorczyca în finală, și în ciuda faptului că i s-a deformat fața, într-un mod șocant, chiar în timpul desfășurării concursului, a ieșit câștigător. 

Imagini șocante! Câștigătorul competiției de dat palme a fost desfigurat 

În ciuda faptului că a fost desfigurat de palmele primite de la Gorczyca, Comșa nu s-a dat bătut, făcându-și adversarul să abandoneze, într-un final. Cel care a arbitrat duelul a fost Sandu Lungu. 

Sorin Comșa a câștigat astfel marele premiu pus la bătaie, în valoare de 5.000 de euro. Clipul din finală a devenit rapid viral. Într-un live pe TikTok, câștigătorul a fost întrebat „Ce au spus medicii?” în momentul în care l-au văzut. 

„Ce să spună, frate, mama lucrează la spital... Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa”, le-a răspuns Comșa urmăritorilor săi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!