Imagini incredibile! Un copil de doar 4 ani s-a urcat la volanul mașinii mamei sale și a lovit două mașini! A plecat în pijamale și desculț 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Mai 2022, 14:26
Data actualizarii: Luni 02 Mai 2022, 14:27

O mamă din Olanda a trecut prin spaima vieții după ce băiețelul ei s-a urcat la volanul mașinii sale și a plecat. 

Olandezii l-au descoperit pe 'următorul Max Verstappen', care în prezent are doar 4 ani și a trecut printr-o 'aventură' prin care și-a speriat complet mama. Băiețelul, îmbrăcat în pijamale și desculț, s-a urcat la volanul mașinii mamei sale, a pornit vehiculul, accidentând două mașini parcate, informează BBC. 

Ulterior, copilul a plecat pe stradă, iar trecătorii, îngrijorați, au alertat autoritățile. Poliția din Utrecht a oferit informații în legătură cu incidentul, dezvăluind că „băiatul s-a trezit sâmbătă, când tatăl său pleca la muncă, a luat cheile mamei sale de la mașină pentru a ieși la o plimbare”. 

Imediat după ce a fost ridicat de polițiști a apărut și o plângere în legătură cu o mașină abandonată în apropiere, care ar fi lovit două alte vehicule. Autoritățile au căutat proprietarul mașinii, care era chiar mama băiatului, pe care au sunat-o. Băiețelul a început să gesticuleze și să mimeze cum că s-ar afla la volanul mașinii, făcând gesturi ca și când vira, moment în care polițiștii au făcut legătura.  

„Am realizat ulterior că băiatul ar fi putut fi șoferul”, se arată în comunicatul Poliției. 

Polițiștii i-au dat ciocolată caldă și un ursuleț cu care să se joace la secție, chiar înainte de a-l duce la mama lui. Aceștia l-au dus la locul accidentului, iar polițiștii i-au cerut să le arate cum funcționează mașina. Băiatul, descris de mama sa ca fiind „plin de resurse”, a deschis mașina cu cheia mamei sale, a pus contactul, iar apoi și-a pus piciorul pe ambreiaj și accelerație. 

Autoritățile le-a transmis părinților să ascundă pe viitor cheile de mașină de băiețel. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!