Ilie Stan pregateste viitorul Stelei la trecut si trimite echipa inapoi in timp cu 30 de ani! Ce atac DE CRIZA va folosi in meciul cu Maccabi:

Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Octombrie 2011, 07:59
Data actualizarii: Joi 20 Octombrie 2011, 08:56

Maccabi Haifa - Steaua, joi ora 20:00, IN DIRECT la PRO TV si pe www.voyo.ro!

Steaua incepe meciul de azi cu Maccabi cu patru atacanti pe teren, o strategie care era la moda in anii '70. Aceasta este, de altfel, cea mai ofensiva formula pe care o folosesc stelistii in acest sezon. Astfel, echipa de start iompotrifa celor de la Haifa va contine patru atacanti: Tatu, Rusescu, Florin Costea si Mihai Costea.

Ilie stan va folosi un sistem 4-2-3-1, aceeasi pe care a folosit-o si la Vaslui, doar ca profilul fiecarui fotbalist in parte indica un sistem 4-2-4, pe care il folosea Romania la Campionatul Mondial din Mexic, din 1970, scrie Gazeta Sporturilor.

Tatu va juca pe postul lui Mircea Lucescu, Rusescu va fi Dumitrache, Mihai Costea e omologul lui Sandu Neagu, in vreme ce pe postul lui Florin Costea juca Emerich Dembrovschi. Cuplul de mijlocasi de acum, Bicfalvi-Bourceanu va indeplini sarcinile pe care Angelo Niculescu le atribuia lui Lita Dumitru si lui Radu Nunweiller.

Motivul pentru care Ilie Stan a ajuns la aceasta strategie este numarul mare de absenti din lot, singura modificare la care poate sa apeleze, fiind sa-l introduca pe Nikolici in locul lui Mihai Costea.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!