I-a povestit de RANGA de la Constanta si de cocaina! "Era bolnav, muream de ras" Pasaje incredibile in cartea lui Zlatan

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Mai 2012, 12:35
Data actualizarii: Luni 14 Mai 2012, 12:32

Ibrahimovici vorbeste in cartea lui, "I am Zlatan", despre Adrian Mutu. Romanul l-a socat pana si pe nebunul de Zlatan, cu povestile lui!

"In al doilea an al meu la Juventus, am petrecut mult  timpcu Adrian Mutu in hoteluri si in cantonamente. Si n-am avut cand sa ma plictisesc. Adrian Mutu e roman, dar a venit la Inter in 2000 si deja stia limba si stia tot ce misca si a fost un mare ajutor pentru mine. Bine, tipul era si un mare petrecaret! Ce povesti avea! Stateam acolo in camera de hotel si muream de ras la toate povestile lui. Era BOLNAV!

Cand a fost cumparat de Chelsea, petrecea non-stop! Desigur, ca nu i-a mers asta prea mult timp. A fost prins dopat, a fost dat afara de la Chelsea, suspendat si implicat intr-un proces cu multe milioane de euro.

Dar cat am locuit impreuna, era sub tratament  si era calm si "curat" din nou. Si puteam sa radem impreuna despre incident.

Eu nu aveam ce sa-i spun, va imaginati! Doar nu m-apucam sa raspund la povestile lui cu una cu mine cand am adormit o data in baie?", scrie Zlatan in autobiografia lui.

Mutu si Zlatan au fost colegi in 2005-2006 la Juventus

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!