Stiri

Halucinant! Femeia care a declansat SCANDALUL MONSTRU in Liga 2 cu fotbalistul parior a vrut sa fie arbitru in Romania si face VIDEOCHAT! Ipostazele incredibile in care a fost surprinsa

Marius Ionita, fundasul Gloriei Buzau, a fost protagonistul unui scandal monstru dupa ce iubita l-a deconspirat ca a pariat pe propria echipa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 22:02
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 13:09

Femeia l-a dat de gol pe iubitul sau, dupa ce a descoperit ca a fost inselata, trimitand in presa conversatiile cu el in timp ce vorbea despre pariurile pe propria echipa. Recent, au aparut imagini cu femeia, a carei identitate ar fi fost divulgata.

Ioana Golea ar fi fosta iubita a lui Ionita. Tanara a vrut sa se faca arbitru in Romania, insa s-ar ocupa de multa vreme cu videochatul, anunta playsport.ro, care a intrat in posesia unor poze incriminatoare cu aceasta. Dovezile ar fi fost trimise sub forma anonima ca o replica pentru modul in care si-a deconspirat iubitul.

  • Halucinant! Femeia care a declansat SCANDALUL MONSTRU in Liga 2 cu fotbalistul parior e arbitru in Romania si face VIDEOCHAT! Ipostazele incredibile in care a fost surprinsa

Marius Ionita este anchetat de Comisia de Etica si Disciplina a clubului dupa informatiile pe care Ioana le-a oferit in presa, astfel ca nu are drept de joc pana cand cercetarile nu sunt incheiate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!