GALERIE FOTO Gimnasta devenită milionară la doar 18 ani și-a incitat fanii cu o serie de fotografii spectaculoase: "Ne-ai ruinat!"

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 09:52
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 10:14

Olivia Dunne (20 de ani) este o gimnastă din America, devenită cunoscută datorită succesului de pe rețelele de socializare. 

Gimnasta originară din Statele Unite a strâns primul milion de euro la doar 18 ani, în urma activităților de pe rețelele de socializare, unde are milioane de urmăritori atât pe Instagram, cât și pe TikTok.

Popularitatea Oliviei a crescut vertiginos pe rețelele de socializare, pe TikTok are peste 7,1 milioane de urmăritori, iar pe Instagram peste 3,3 milioane de urmăritori. 

De curând, sportiva a publicat o serie de fotografii în care apare îmbrăcată în echipamentul de concurs, apariția sa fiind una spectaculoasă, iar admiratorii nu au întârziat să-i lase mesaje de apreciere.

"Vreau să fiu un model pentru fetele tinere. Vreau să fiu un bun exemplu și să transmit mesajul că suntem mai mult decât ceea ce arătăm prin sport. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru mine. 

Nu vreau să pun presiune pe mine și încerc să nu mă compar cu alte persoane. Acum, încerc să găsesc un echilibru între studii, rețele sociale și gimnastică. Toate sunt priorități pentru mine", a declarat Olivia Dunne pentru The Sun.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!