"Gigi n-a sunat NICIODATA pe banca, facea altele!" Ce om a fost DAT AFARA de la Steaua ca sa nu poata raspunde la telefon in timpul meciurilor

Steaua edi iordanescu ilie stan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Mai 2012, 15:26
Data actualizarii: Duminica 06 Mai 2012, 15:27

Becali spune ca a facut la fel cu toti antrneorii de la Steaua, nu doar cu Stoichita. Telefoanele pe banca au fost un lucru obisnuit la Steaua.

Fostul secund in Ghencea in perioada Ilie Stan, Edi Iordanescu spune ca patronul nu a sunat niciodata pentru a cere schimbari. Stan chiar a insistat ca team managerul Mache Ianuli sa nu mai stea alaturi de staff-ul tehnic la meciuri pentru a inlatuira orice suspiciune.

"Niciodata nu s-a intamplat ca patronul sa sune pe banca cat am fost noi la Steaua. Nu luam telefoanele cu noi. Chiar a fost un episod in care a fost sacrificat Mache, chiar daca nu avea nicio vina. Dorinta lui Ilie Stan a fost sa nu mai stea pe banca tocmai pentru a nu alimenta astfel de speculatii.

Gigi Becali nu era altul, era la fel ca acum. Presiunea mare o punea prim mesajele publice dinaintea jocurilor, cand spunea pe cine nu mai vrea in echipa", a spus Edi Iordanescu la Dolce Sport.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!