Gigi Becali, obligat sa plateasca 150.000 de euro! Cum a atacat decizia:

Gigi Becali Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Iunie 2010, 19:42
Data actualizarii: Joi 03 Iunie 2010, 19:59

Gigi Becali a atacat cu apel sentinta Tribunalului Bucuresti, care il obliga sa plateasca 150.000 de lei pentru aparatul medical pe care a anuntat ca l-a donat Spitalului Marie Currie.

Gigi Becali a contestat la Curtea de Apel Bucuresti sentinta prin care a fost obligat sa plateasca 150.000 de euro pentru aparatul medical pe care a anuntat ca l-a donat Spitalului Marie Currie, pentru care firma furnizoare a obtinut deja executarea silita.

Intre timp, in 19 mai, firma de aparatura medicala a obtinut executarea silita a lui Gigi Becali, prin poprirea conturilor acestuia, pentru aparatul pe care l-a donat Spitalului de copii Marie Currie.
Avocatul Calin Giurgiu, care a reprezentat firma de aparatura medicala, declara ca firma Wilhelm Romco a obtinut la Judecatoria sectorului 5, incuvintarea executarii silite pentru poprirea conturilor lui Gigi Becali, pentru suma de 150.000 de euro si ca, in perioada urmatoare, va cere si executarea silita a bunurilor finantatorului Stelei.

"In anul 2008 domnul Becali a dorit sa sponsorizeze spitalul cu doua aparate. Pe unul l-a platit, iar pe celalalt, care a fost livrat mai tarziu, nu l-a mai achitat", sustinea avocatul Giurgiu.

De asemenea, acesta spunea ca firma de aparatura a facut demersuri timp de un an pentru a-l face pe Becali sa plateasca aparatul.
In 2008, conducerea spitalului a fost anuntata ca finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, este dispus sa faca o donatie, in sensul de achizitiona un aparat cu laser pentru ortopedie, cel mai performant din Romania, a carui valoare era de 150.000 de euro.

Conducerea unitatii medicale a demarat procedurile si a comandat aparatul, care a si fost livrat spitalului, de catre firma Wilhelm Romco, insa Becali nu l-a achitat, astfel ca societatea a solicitat poprirea conturilor finantatorului.

Gigi Becali declara presei, anul trecut, ca a platit 250.000 de euro. "Ei ce au facut? Au venit la mine cu un aparat. Mi-au zis ca ala costa 150.000 de euro. Eu le-am zis: bine ma luati nu 150.000, luati 250.000. Am facturi prin care va pot dovedi ca le-am dat 250.000 de euro", spunea Becali.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!