GALERIE FOTO Gestul extrem făcut de Mauro Icardi după ce a fost acuzat că a înșelat-o pe soția sa. Ce s-a întâmplat la două zile după anunț

Wanda Icardi Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Octombrie 2021, 08:52
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2021, 08:59

Ruptura dintre Wanda și Mauro Icardi a luat prin surprindere pe toată lumea, ținând cont că cei doi erau de nedespărțit. 

În urmă cu câteva zile, impresara a publicat o postare pe Instagram prin intermediul căreia a lăsat de înțeles că s-ar fi despărțit de starul de la PSG. 

„Încă o familie pe care o strici, c***ă!”. Mesajul a fost șters și repostat în repetate rânduri de agent, însă într-un final a decis să îl păstreze. Mai mult, pentru a întări scandalul, Wanda i-a dat unfollow atacantului de pe Instagram și a șters și toate pozele pe care le avea cu el. 

De ziua soției sale, Mauro Icardi a postat mai multe imagini în care apare alături de ea, cu un mesaj aniversar pentru Wanda, fără să facă vreo referire la situația reală dintre cei doi. 

Trădare imensă pentru Wanda?!
 

Presa din Argentina dezvăluie că nu doar Icardi a fost cel care a primit unfollow din partea Wandei, ci și China Suarez, o cunoscută actriță, cântăreață și model. Cele două ar fi fost prietene bune, însă situația a căpătat o turnură neașteptată. 

Mai mult, publicațiile locale informează că ar exista o posibilă idilă între Mauro Icardi și China Suarez, femeia fiind motivul rupturii dintre el și Wanda. 

Cei doi sunt împreunaă din 2013, iar relația lor a fost marcată de un scandal, deoarece Wanda Nara (Icardi) a fost căsătorită cu Maxi Lopez până în 2013, cel care la vremea respectivă era coleg de echipa cu Mauro Icardi, la Sampdoria. 

Mauro și Wanda au două fete, pe Francesa (ianuarie 2015) și pe Isabella (octombrie 2016).  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!