GALERIE FOTO Gabriella Howell, o fotbalistă cu siluetă de model, acuzată că este selecționată fără a avea pic de talent. Care a fost reacția ei

Gabriella Howell Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 17:15
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 18:53

Fotbalista britanică Gabriella Howell, în vârstă de 22 de ani, este foarte cunoscută pe rețelele de socializare, dar și pe teren. Are o siluetă de invidiat și este foarte talentată, însă mulți o acuză că a fost selecționată datorită aspectului său de invidiat. Iată ce mesaj a publicat pe contul ei de Instagram!

Gabriella Howell este titulară în echipa Sutton United, iar în cadrul unui interviu a mărturist că iubește acest sport de la o vârstă fragedă. 

Prezentă pe terenuri încă la de 8 ani, tânăra a reușit să atragă atenția publicului, însă aici nu este vorba doar despre talentul său, după cum comentează followerii săi de pe Instagram. Mulți o acuză, așadar, că a fost selecționată, de-a lungul vremii, pe baza aspectului său fizic. Tânăra nu a putut trece cu vederea și le-a transmis tuturor un mesaj ferm.

Gabriella Howell, o fotbalistă cu siluetă de model

„Problema cea mai mare în fotbalul feminin este că jucătoarele sunt alese în funcție de cum arată, nu de cât de talentate sunt”, a  comentat un urmăritor. La scurt timp după a venit și reacția fotbalistei: „Poți să le bifezi pe amândouă – să joci fotbal și să porți și tocuri”.

„Bărbații lasă comentarii vulgare la pozele mele de pe teren, iar dacă dau tag clubului meu, e chiar jenant. Tinerele fete vor să fie influenceri, însă nu văd și partea negativă. Vreau ca oamenii să fie conștienți și de asta. Nu toată lumea te place, trebuie să te călești”, a mai adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!