FOTO: HAOS in Bucuresti dupa protestele de la Universitate! Cand s-a terminat REVOLTA si ce DEZASTRU au lasat ultrasii in urma lor:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2012, 07:39
Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2012, 07:42

Lucrurile au scapat de sub control ieri in Bucuresti, in a treia zi de protest. O parte dintre manifestanti au aruncat cu sticle incendiare, au ranit mai multe persoane si au vandalizat mai multe magazine.

Aseara in Bucuresti mitingul de la Universitate s-a transformat imediat intr-un razboi intre ultrasi si fortele de ordine.
In jurul orei 20.00 ultrasii au mutat razboiul cu jandarmii in Centrul Vechi al Bucurestiului, unde au produs mai multe acte de vandalism. De frica, patronii barurilor si cluburilor au inchis si s-au baricadat in interiorul localurilor, cu lumina stinsa, scrie ProSport..

Incidentele au fost aplanate in jurul ore 1 noaptea, dar centrul Bucurestiului arata ca dupa razboi: oameni in flacari, jurnalisti batuti crunt si centrul devastat! Primarul Oprescu a declansat curatenia. Primarul Capitalei, Sorin prescu, a declansat operatiunea de curatare a dezastruluiŞ "Trebuie sa ne reluam cursul normal al vietii, maine lumea se va duce la munca, copiii incep scoala. Nu stiu daca vor mai fi incidente, o sa apelez la simtul civic. Sunt banii cetatenilor, nu e normal sa ne distrugem orasul. O sa-i pun pe cei care au distrus bordurile sa le puna la loc."

Sursa foto: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!