GALERIE FOTO Floyd Mayweather, dezvăluiri fără rețineri: „Nu fac sex pe gratis! Fie o plătesc eu, fie mă plătește ea pe mine!” 

Floyd Mayweather Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 13:46
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 13:58

Floyd Mayweather (45 ani) este unul dintre cei mai renumiți boxeri din istorie. 

Americanul s-a retras din activitate, însă continuă să aibă porecla 'Money' (n.r. bani), 'câștigată' datorită modului luxuriant în care a ales să își trăiască viața. Mayweather a devenit cunoscut pentru fotografiile în care apărea alături de teancuri de bani, etalându-și astfel câștigurile colosale obținute în urma carierei de succes pe care a avut-o. 

Într-un clip apărut recent, fostul boxer a făcut o serie de dezvăluiri inedite, fără rețineri, argumentându-și astfel porecla primită, punctând că nu face nimic pe gratis, nici măcar sex. 

Floyd Mayweather, dezvăluiri fără rețineri: „Nu fac sex pe gratis! Fie o plătesc eu, fie mă plătește ea pe mine!” 

Floyd Mayweather a postat pe contul de Instagram clipul în cauză, în care dezvăluie care vorbește despre modul în care alege să își trăiască viața. 

„Un lucru pe care nu îl fac, nu fac nimic pe gratis. Nici măcar sex nu fac pe gratis. Fie o plătesc eu pe ea, fie mă plătește ea pe mine. La finalul zilei, după toate acele hârtii, ei tot spun că Floyd i-a cumpărat fetei asta, i-a cumpărat fetei alea. Așa cum am spus înainte, sunt sponsor. 

Investesc banii ăștia în tine pentru a te duce la următorul nivel. Dacă ești dispus să mergi la următorul nivel”, a spus Mayweather. 

Fostul boxer deține și un club de striptease în Las Vegas, numit Girl Collection, pentru a nu se dezice stilului de viață care l-a făcut celebru. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!