Fiul presedintelui FR Scrima a pierdut lupta cu viata! UPDATE: Numarul victimelor tragediei din Colectiv a ajuns la 53

alex pascu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Noiembrie 2015, 11:09
Data actualizarii: Joi 12 Noiembrie 2015, 08:40

Alex Pascu, basistul trupei Goodbye to Gravity, a incetat din viata.

UPDATE: Alex Pascu a incetat din viata. Numarul victimelor tragediei din colectiv a ajuns la 53. Detalii pe stirileprotv.ro.


Alaturi de solistul trupei Goodbye to Gravity, Pascu e singurul dintre cei 5 membri ai formatiei care a supravietuit. Starea sa ramane grava, scrie Gazeta Sporturilor. Mama sa, Ana Pascu, fosta floretista si acum presedinte de onoare al Federatiei de Scrima, si-a dorit transferul sau cat mai rapid in strainate, insa a renuntat dupa ce Bogdan Enescu, tobosarul trupei, a incetat din viata in timp ce era transportat cu avionul.

Alex, 34 de ani, a suferit arsuri interne si externe, pe partea superioara a corpului. In acest moment, Pascu nu este transportabil si din cauza temperaturii de 41 de grade pe care o are. Gazeta prezinta si un episod emotionant petrecut in spital, in prezenta medicilor. La un moment dat, Alex a avut un cosmar, a deschis ochii si a strigat: "Foc! Foc! Fugiti, oameni!" Nici macar doctorii nu au putut sa-si explice cum a fost posibil sa se intample asta, avand in vedere ca pacientii aflati sub efectul sedativelor puternice si al morfinei nu viseaza.

Alex Pascu e tratat in continuare la spitalul Floreasca, unde o prietena buna de-a mamei sale, medicul Ioana Grintescu, se ocupa atent de situatia lui.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!