Fanii NU mai stiu ce sa creada! Reghe e antrenorul ANULUI, dar la ce echipa? Comparatia care il face ZEU in Romania:

Laurentiu Reghecampf Concordia Chiajna Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Noiembrie 2012, 16:22
Data actualizarii: Joi 01 Noiembrie 2012, 16:24

Ai inima de stelist? Intra AICI si sustine-o pe EUROSTEAUA in Europa League! Molde – Steaua, joi 8 noiembrie in direct la PRO TV si Voyo.ro!

Reghecampf a revolutionat jocul Stelei. De cand e el pe banca, Steaua are cea mai buna aparare (10 goluri), cel mai bun atac (28) si este pe locul intai in campionat si in grupa de Europa League.

Numai ca Becali l-a 'ochit' pe Reghe inca de cand era la Chiajna, tocmai echipa care a eliminat-o pe Steaua din Cupa Romaniei.

La Concordia, Reghe a facut SHOW. A preluat in iarna trecuta echipa, atunci cand era in coada clasamentului, ca si condamnata la retrogradare. Apoi a urmat un retur de vis.

Chiajna a facut 34 de puncte in 16 etape, iar intr-un top al returului, echipa sa era pe locul doi, la egalitate de puncte cu Steaua. La finalul sezonului, echipa a terminat pe locul 9 si si-a salvat de la retrogradare.

Apoi a urmat perioada Steaua. Reghe a adus metode revolutionare de pregatire in Ghencea, a batut CFR si Rapid jucand mult mai bine si este pe primul loc in campionat.

Mai mult, Steaua este pe primul loc si in Europa League, dupa trei meciuri. Echipa lui Reghe este neinvinsa si are sapte puncte, ca lider al grupei din care mai fac parte Stuttgart, Molde si Copenhaga.

Despre Reghecampf, mare parte dintre antrenorii din Liga 1 a declarat ca face o treaba foarte buna la Steaua, iar jocul echipei este de laudat. In plus, multe voci spun ca are dreptul sa fie numit antrenorul anului in Romania, numai ca fanii sunt nedumeriti - pentru care dintre cele doua performante merita acest 'titlu'?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!