EXCLUSIV Dezvaluiri din penitenciar | Becali si-a facut un super prieten la Jilava: "Sa-i spuna cineva ca omul tine cu Rapid!" REACTIA fabuloasa a lui Gigi cand a aflat:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2013, 07:00
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2013, 07:28

►Stadionul e prea mic! SuperCupa Romaniei: STEAUA - PETROLUL, miercuri 10 iulie 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro

Episodul de astazi contine doua povesti cu Gigi Becali de la Jilava. Patronul Stelei pare ca nu si-a pierdut optimismul, nici dupa ziua de ieri, in care a mai primit 6 luni de inchisoare - spor de pedeapsa. 

1. "E supervesel, ne place de el, vorbeste cu noi cu toata inima, nu e deloc diferit fata de Gigi Becali de la televizor. Gardienii il iubesc si ei!", e impresia lasata de Gigi in penitenciar. "S-a imprietenit rapid cu paznicii, cel mai mult timp petrece cu un tip de care a aflat tarziu ca e rapidist. De la un alt gardian: <<Sa-i spuna cineva ca omul e rapidist! Nea Gigi, vezi ca te dai cu dusmanul!>>

 Reactia a fost foarte tare. Ca la TV, a lesinat de ras, de atunci face misto de el cu Rapidul in sus, Rapidul in jos, Copos e subiect de discutie zilnica. Si il alinta <<Ti>>", povestesc oamenii care sunt zi de zi langa patronul Stelei.  

2. Cand a ajuns in inchisoare, la controlul medical a inceput sa se imbratiseze cu asistentele, care erau in mijlocul unei petreceri. "L-am dus la control, la stomatologie, una dintre asistente isi sarbatorea ziua de nastere. Cu sucuri, prajituri, ca la zilele de nastere.

Domnul Becali s-a bagat imediat in seama, a luat-o in brate pe sarbatorita si i-a spus c-ar fi avut el grija de ea, daca era in libertatea: <<Acuma buzunarele sunt goale, dar sa fii sanatoasa, ca nimic nu e mai important!>>". 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!