Examene pe Arena Nationala! Unversitatile din Romania iau in calcul sa umple stadioanele cu studenti dupa modelul din Coreea

Stiri Examene pe Arena Nationala! Unversitatile din Romania iau in calcul sa umple stadioanele cu studenti dupa modelul din Coreea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Mai 2020, 00:11
Data actualizarii: Vineri 22 Mai 2020, 00:12

Arena Nationala ar putea gazdui un examen important in vara, in lipsa meciurilor de fotbal sau a evenimentelor artistice. 

Conducerea Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" ia in considerare varianta ca examenul de admitere sa fie sustinut pe Arena Nationala, pentru a se asigura ca sunt respectate masurile de preventie. 

Arena Nationala dispune si de monitorizare video, motiv pentru care rectorul UMF Bucuresti o vede ca pe o posibilitate de luat in calcul. 

Ideea a pornit de la masurile asemanatoare luate in Coreea de Sud si tarile nordice, care au devenit sursa de inspiratie pentru romani. 

"E o metoda practica, de ce sa nu o folosim, am vorbit cu viceprimarul, vom avea voluntari studenti care ii vor ghida pe caile de acces, sunt camere video. Nu vrem pe gazon, sa nu stricam noi cu scaunele, dar in tribune, pentru ca este si acoperit", a declarat Viorel Jinga, rectorul UMF Bucuresti pentru Stirile PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!