Evenimente regretabile la inmormantarea lui Costica Stefanescu! Fanii Craiovei lui Mititelu i-au amenintat pe jucatorii celor de la CS Univeristatea Craiova: "Va rupem picioarele!"

Autor: Sport.ro
Sambata 24 August 2013, 12:41

	Evenimente regretabile la inmormantarea lui Costica Stefanescu! Fanii Craiovei lui Mititelu i-au amenintat pe jucatorii celor de la CS Univeristatea Craiova: "Va rupem picioarele!"

Razboiul intre fanii din Craiova a afectat, din pacate, si inmormantarea lui Costica Stefanescu, decedat pe 20 august.

Corpul neinsufletit al lui Costica Stefanescu a fost depus in noapte de miercuri spre joi la capela Bisericii Harsu din Craiova iar astazi are loc inmormantarea fostului capitan al Craiovei Maxima. La aceasta au participat toti membrii Craiovei Maxima.

Din pacate insa au avut loc si incidente. Suporteri ai FC Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, i-a amenintat pe jucatorii celor de la CS Universitatea Craiova, veniti la inmormantare alaturi de Zeno Bundea si Erik Lincar. De acelasi tratament a avut parte si Laviniu Beze, unul dintre finantatorii CS U Craiova, cel care a spus ca va face plangere impotriva fanilor respectivi.

"Astfel de gesturi sunt specifice fanilor lui Mititelu pentru ca se comporta la fel ca acesta.

Nu vom tolera astfel de gesturi si ar trebui ca organele statului sa se sesizeze si sa ia atitudine" team-managerul CS Universitatea Craiova, Silvian Cristescu.

Din partea federatiei au fost prezenti Didi Prodan si Jean Vladoiu.

Costica Stefanescu va fi inmormantat astazi pe Aleea Eroilor din cimitirul Sineasca din Craiova.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT