Emisiunile Pro Tv, in avans pe voyo.ro! Vezi ProMotor sambata, de la ora 12.00!

Voyo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2011, 15:23
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2011, 15:24

Voyo.ro continua seria produselor disponibile in avans, inainte de difuzarea lor pe TV, cu o noua oferta pentru utilizatorii sai. Emisiunile “Ce se intampla, doctore?”, “Romania, te iubesc!” si “Pro Motor” vor putea fi urmarite inainte ca ele sa fie difuzate pe TV, contra cost.

Astfel, incepand chiar de vinerea aceasta, utilizatorii voyo.ro pot vedea emisiunea “Ce se intampla, doctore?” incepand cu ora 16.00, ea urmand sa fie difuzata pe Pro Tv sambata, 8 octombrie, de la ora 10.00. Si emisiunea “Pro Motor” va fi disponibila in avans pe voyo.ro sambata, 8 octombrie, incepand cu ora 12.00, ea fiind difuzata pe Sport.ro duminica dimineata de la 9.30. Iar “Romania, te iubesc!” le va fi disponibila utilizatorilor voyo duminica incepand cu ora 10.00 dimineata, ea urmand sa fie difuzata la Pro Tv duminica seara de la 18.00.

Oferta voyo.ro este insa bogata si in filme foarte actuale, precum “The Beaver”, “Red”, “The Switch”, “Source Code”, “Dear John”, dar si in seriale consacrate marca Pro Tv si Acasa si competitii straine.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!