Ei sunt cei 7 antrenori care il pot inlocuit pe Hagi la Galata de la vara!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2011, 19:22
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2011, 19:32

E oficial! Hagi va ramane la Galatasaray pana la vara, intre timp turcii au facut o lista cu 7 oameni care il pot inlocui pe Rege!

Fatih Terim, Tugay Kerimogl, (secundul lui Hagi), Abdullah Avcı( antrenor la Istanbul B.B), Mircea Lucescu, Lippi, Benitez si Scolari sunt oamenii de pe lista Galatei pentru viitoarea conducere a echipei.

Terim este primul intr-un sondaj pe siteul ziarului Fotomac in preferintele fanilor pentru banca Galatei in timp ce romanul Lucescu este al doilea.

Oficialii clubului Galatasaray Istanbul au hotarat ca tehnicianul Gheorghe Hagi sa ramana in functie pana la finalul acestui sezon si vor confirma acest lucru intr-o sedinta a Consiliului de Conducere, informeaza ligtv.com.tr.

Potrivit sursei citate, conducatorii gruparii din Istanbul sunt de parere ca Galatasaray trebuie sa incheie sezonul cu Hagi, dar pe de alta parte vor incepe sa faca planuri pentru campionatul viitor.

Echipa Galatasaray si tehnicianul Gheorghe Hagi au avut doua zile libere dupa meciul de sambata cu Karabukspor, scor 0-0, iar marti isi vor relua pregatirile in vederea urmatoarei partide din campionatul Turciei, cu Ankaragucu.

Galatasaray ocupa locul 11 in clasament, cu 33 de puncte obtinute in 24 de etape, si a fost eliminata din Cupa Turciei.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!