FOTO Ei sunt cei 12 RĂZBOINICI care intră în cea mai mare provocare a anului 2023, SURVIVOR România!

survivor romania razbonicii Survivor Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 13:18
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 13:19

Pregătirile pentru cel mai puternic show din lume sunt pe ultima sută! Survivor, competiția care a demonstrat de-a lungul anilor că oamenii se pot adapta celor mai dificile condiții și pot învinge orice dificultăți, începe pe 9 ianuarie la PRO TV și pe VOYO.

După ce echipa Faimoșilor a devenit cunoscută, a venit rândul celor 12 concurenți care le vor fi adversari să fie prezentați. 6 femei și 6 bărbați au trecut de toate etapele de înscriere și vor face parte din echipa RĂZBOINICILOR! 

Echipa RĂZBOINICILOR este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport. 

Și-au dorit să-și testeze limitele, să arate că nu există imposibilul în viața lor și au reușit! Sunt parte din show-ul fenomen mondial! De acum începe lupta: să demonstreze că-și merită locul în competiție și să facă tot ce ține de ei pentru a ajunge până la capăt. 

Cei 24 concurenți vor începe, în curând, lupta pentru titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. Cine va reuși? Cine va ceda în fața condițiilor dificile? 

Umăriți rețelele sociale ale show-ului pentru interviuri în exclusivitate cu toți cei care au acceptat provocarea show-ului fenomen SURVIVOR! Iar din 9 ianuarie, nu ratați la PRO TV și pe VOYO, începutul noului sezon! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!