Drama lui Radoi se repeta in fotbal! A iesit DISTRUS din vestiar dupa un gest nebun! Ce s-a intamplat

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Martie 2013, 21:19
Data actualizarii: Marti 19 Martie 2013, 21:17

Fanilor nu le-a venit sa creada cand au vazut ca nu mai iese alaturi de colegi pentru repriza a doua!

Carl Ikeme de la Wolverhampton Wanderers si-a rupt mana in vestiar, in pauza meciului cu Bristol City! Condusa cu 1-0 dupa 45 de minute dupa o gafa uriasa facuta chiar de Ikeme, Wolves a revenit in partea a doua si a castigat cu 2-1. Fara ajutorul portarului care a inceput partida ca titular, insa!

Nervos din cauza ca antrenorul Dean Saunders l-a certat, Ikeme a lovit puternic o tabla magnetica si si-a fracturat mana! Saunders a fost nevoit sa schimbe portarul, insa n-a recunoscut imediat dupa meci incidentul din vestiar: "Carl a fost inlocuit pentru ca s-a accidentat in prima repriza, nimic mai mult".

Confruntat cu informatiile obtinute de jurnalisti, Saunders a admis pana la urma ca accidentarea lui Ikeme n-a fost provocata in timpul partidei.

"Nu a vrut sa-si rupa mana, dar acum avem o problema serioasa pentru ca nu-l putem folosi. Sunt foarte dezamagit, si el e la fel. Imediat dupa meci, nu am stiut ca si-a rupt mana si am incercat sa tin totul in interiorul familiei noastre pentru a-l proteja pe Carl. De obicei, pastram lucrurile astea pentru noi, insa acum suporterii merita sa stie ce s-a intamplat pentru ca Ikeme va lipsi o perioada importanta de timp", a spus Saunders

Problemele lui Wolverhampton sunt cat se poate de serioase in acest sezon. Chiar daca au batut-o pe Bristol, Wolves sunt pe loc retrogradabil, la un punct de salvare. Pentru a-l inlocui pe Ikeme, Wanderers il va avea ca prima optiune pe olandezul De Vries si a decis sa-l recheme de urgenta la club pe Aaron McCarey, imprumutat la Walsall.

In 2005, stelistii au fost la un pas sa-l piarda pe termen lung pe capitanul Mirel Radoi dupa meciul de la Bistrita. Nervos ca Steaua a pierdut cu 1-0, Radoi a sparg un geam cu pumnul si s-a taiat rau la mana!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!