DRAMA! Emil Hossu, unul dintre fanii URIASI ai lui U. Cluj a murit! Vezi mesajul de dragoste al fanilor si cum a salvat echipa de la desfiintare

Emil Hossu Universitatea Cluj Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2012, 19:42
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2012, 20:11

Emil Hossu a decedat astazi la varsta de 69 de ani pe scena Teatrului Nottara, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator.

Vestea a venit ca un cutremur pentru fanii lui U Cluj. Emil Hossu era unul dintre cei mai mai mari sustinatori ai Universitatii, implicandu-se chiar in manifestul "Marsul pentru o idee", prin care clubul nu a mai fost desfiintat.

Fanii lui U Cluj au postat pe site-ul lor oficial un mesaj pentru actor: "Dumnezeu sa il odihneasca in pace. Nu te vom uita niciodata, maestre!"

Intr-un interviu acordat anul trecut, Emil Hossu a povestit de cand iubeste Universitatea Cluj:

"Inca din 1945, de cand aveam 4 ani si tatal meu era presedinte de onoare la Universitatea Cluj, tin cu "sepcile rosii". Asa a fost si cand erau in "B" sau chiar in "C", mai ales ca am cunoscut atatea generatii de "U"-isti. Sunt foarte fericit ca acum sunt din nou in prima liga. Mergeam foarte des pe stadion cu ceva timp in urma. Chiar si pe ploaie sau pe viscol, cand juca "U" Cluj sau nationala, spuneam "prezent", ca un suporter adevarat"

Afla pe www.stirileprotv.ro cum au decurs momentele tragice ale decesului lui Emil Hossu in incinta Teatrului Nottara!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!