Dragos Bucur – implicare totala pe santierul Visuri la Cheie. ASTAZI, de la 20:30, la PRO TV

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Octombrie 2014, 10:15
Data actualizarii: Miercuri 29 Octombrie 2014, 10:17

Daca de obicei prezentatorul unei emisiuni are la dispozitie doar un microfon, Dragos Bucur foloseste flexul, ochelarii si casca de protectie, un baros si alte unelte de constructie in cea mai noua emisiune care va debuta la PRO TV pe 29 octombrie. Condusa de acesta, caravana Visuri la Cheie a strabatut Romania in lung si-n lat in cautarea povestilor emotionante, a oamenilor pentru care orizontul este intunecat.

Ajutat de echipele de constructori, arhitecti si designeri, Dragos s-a echipat corespunzator si s-a asigurat de bunul mers al lucrarilor. Cu drag si spor, motivat de dorinta de a aduce bucurie pe chipurile oamenilor, el a taiat, a daramat si a construit lucruri uimitoare! Nimic nu a rezistat in fata determinarii lui Dragos si a uneltelor manuite cu maiestrie: sobe, pereti, acoperisuri si garduri s-au prabusit precum un castel de nisip sub puterea flexului, a barosului si a drujbei, dar mai ales a dorintei lui de a face bine!

“Visuri la Cheie este un show unic pe piata televiziunii din Romania. Formatul ajuta oamenii pentru care speranta a disparut, ofera perspectiva unui viitor mai luminos. In emisiune nu sunt doar prezentator. Sunt pus in postura de constructor de visuri si coordonatorul lucrarilor de constructie. Pun umarul sa ajut oriunde este nevoie: daram pereti si sobe, tai grinzi, desfac ferestre si zidesc sperante care vor dainui o viata.”

Visurile au inceput sa prinda contur

Caravana Visuri la Cheie si-a atins obiectivul: primele familii si-au vazut visurile devenite realitate. Dragos, Alina, Adela si Andrei au reusit sa readuca o speranta oamenilor simpli, oamenilor adevarati care merita o soarta mai buna.

Lanturile umane si masele de voluntari dornici de a-si ajuta semenii au insufletit orasele in care caravana emisiunii a ajuns. Motivati de gandul ca vor schimba destinul unor oameni aflati in nevoie, de faptul ca semenii lor cu care soarta nu a fost prea generoasa vor avea o viata normala si o locuinta decenta, toti au pus umarul la implinirea visurilor.

Primul episod

In primul episod telespectatorii vor face cunostinta cu Maria Munteanu, fosta sportiva de performanta si practicanta a artelor martiale. Povestea de viata a Mariei este cu adevarat impresionanta: aceasta a ales sa renunte la viata din Bucuresti pentru a-si creste cele doua fetite intr-un mediu linistit si curat, totul din cauza problemelor de sanatate ale celor mici. Acum, Maria locuieste in Uliesti, o mica asezare din judetul Dâmbovita.

Dragos Bucur, insotit de echipa sa de ajutoare de nadejde – Alina Vilcu, Adela Pârvu si Andrei Samoil, au surprins-o pe Maria Munteanu in momentul in care autocarul Visuri la Cheie a ajuns in fata casei. Printre suspine, Maria a avut puterea sa ii strânga in brate si sa le multumeasca pentru minunea ce avea sa se intâmple. Dupa zile pline de demolari, constructii si reamenajari, prima casa este gata sa-si primeasca locatarii. Transformata complet, locuinta va reprezenta un camin calduros pentru iarna ce bate la usa.

„Povestea prezentata in prima editie a emisiunii Visuri la Cheie este impresionanta! O mama care-si creste singura cei doi copii, intr-un mediu rural unde traiul de pe o zi pe alta este coplesitor. La aceste probleme, se adauga o locuinta fara prea multe posibilitati, fara utilitatile necesare unui trai decent”, a declarat Dragos Bucur.

„Transformarea este uimitoare! Lucrarile au decurs bine. Telespectatorii vor fi surprinsi de puterea pe care o are solidaritatea umana, de lucrurile minunate ce se pot intâmpla intr-un timp atât de scurt, de vointa si dorinta oamenilor de a face bine, de a-si ajuta semenii.

Pe parcusul lucrarilor, familiile al caror destin este pe cale sa se schimbe pleaca intr-o vacanta, pentru ca supriza revederii locuintei sa atinga intensitatea maxima. Pe lânga momentul vacantei, cele doua fetite in vârsta de 6 si respectiv 8 ani au avut parte de un moment surpriza, un eveniment unic al vietii lor.

Visuri la Cheie este singura emisiune din România care are puterea de a schimba destinele oamenilor fara speranta, emisiunea in care lucrurile se intâmpla prin determinare, unde visurile devin realitate numai cu ajutorul oamenilor.

Visuri la Cheie - Crede in oameni, miercuri de la 20:30, la PRO TV!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!