Doi fotbalisti importanti din Egipt: "Suntem gata sa MURIM, dar trebuie sa stiti adevarul. Politia a organizat macelul!" Pentru ca mortii faceau politica

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2012, 09:40
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2012, 09:40

Marturisiri din iad despre un alt iad! Macelul din Port Said a fost organizat si dictat de catre Politia din Egipt! Mai multe dovezi si marturisiri duc la aceasta ipoteza socanta de-a dreptul.

Capitanul lui Al-Masr, Karim Zekri, si fratele lui, Mohamed, au declarat pentru CommentMidEast.com ca Politia din Egipt se afla in spatele macelului din Port Said, in urma caruia au murit peste 70 de oameni si peste 1.000 au fost raniti.

"Am avut multi prieteni la meci in tribune si ma jur ca mi-au spus toti ca politia le-a zis sa intre pe teren si sa ii bata pana ii omoara pe cei de la Al Ahly", povesteste Mohamed, care n-a jucat in acest meci si a urmarit partida de la o cafenea de langa stadion.

"In a doua repriza am vazut 10 huligani inarmati cu arme, sabii si tot tacamul. 50 de politisti stateau si se uitau fara sa faca nimic. Tot mai multi veneau si se inarmau in fata politistilor. Mi s-a parut cel putin ciudata reactia politistilor inca de atunci"

Cei doi frati sunt considerati fotbalisti simbol pentru Port Said. Karim este un veteran indragit in Egipt, iar Mohamed este vazut ca un mare talent al tarii. Vor supara pe multa lume cu declaratiile lor.

Karim povesteste: "Ni s-a spus sa ramanem in vestiar si sa asteptam sa se termine nebunia. Abia cand am iesit din vestiar si am vrut sa vedem daca cei de la Al Alhli sunt bine, am vazut dezastrul. Erau multe cadavre pe jos, majoritatea strivite, suofcate. Am mers in vestiar la cei de la Al Ahly sa ii ajut sa iasa pe fani! Cel mai ciudat lucru a fost ca NU era niciun politist pe tunel sau la vestiare".

Fratii sunt convinsi ca macelul a fost organizat de Politie si Armata pentru a le da o lectie fanilor din Cairo, de la Al Ahly, pentru a plati o polita mai veche, de la un incident stupid in comparatie cu ce-a fost acum.

Pentru prima data in istorie, NICIUN fan nu a fost controlat la intrarea in stadion. Nicaieri pe lume nu exista asa ceva. Pe imaginile video se poate vedea clar cum suporterii au sabii si alte arme la ei. Cum sa poti intra cu asa ceva la meci? Asta se intreaba cei doi frati, care mai scot in evidenta un aspect: Pentru prima data in istorie, seful Politiei si Guvernatorul NU AU FOST PE STADION.

Karim mai face o dezvaluire soc in Guardian: "Am auzit ca peste 600 de oameni au fost <<angajati>> pentru a fi adusi la meci, ca suporteri ai lui Al Masr".

"Suntem gata sa MURIM pentru cei care au murit deja nevinovati, nu ne e frica de ce putem pati, daca asa putem spune ADEVARUL. Cu voia lui Dumnezeu, toata lumea va afla de fapt cum au stat lucrurile", a declarat Mohamed

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!