GALERIE FOTO Dezvăluiri șoc! Starul lui Arsenal care a apelat la o dominatoare pentru a fi umilit „s-a îmbrăcat ca o femeie” 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 August 2022, 12:03
Data actualizarii: Sambata 13 August 2022, 12:04

Un jucător de la Arsenal Londra se află în centrul scandalului după ultimele dezvăluiri făcute de o dominatoare pe care a plătit-o. 

Chloe Gray (27 ani) lucrează ca dominatoare și a câștigat o avere din meseria ei. Recent, tânăra a dezvăluit că un fotbalist de la Arsenal ar fi plătit nu mai puțin de 1.000 de lire sterline pentru a fi umilit, în timpul unui apel erotic cu Chloe. 

Modelul a spus că unul dintre clienții ei este un star al lui Arsenal, însă nu a dorit să îi dezvăluie numele. Cu toate astea, Chloe a dezvăluit cum s-a desfășurat apelul cu jucătorul și ce a făcut acesta. 

Starul lui Arsenal a plătit 1.000 de lire pentru a fi umilit de o dominatoare 

Într-un interviu acordat recent, Chloe a oferit detalii despre meseria sa. 

„Nu mă surprinde nimic, mi se spune regina fetișurilor. Fac asta de foarte mulți ani și a devenit mai mult un hobby decât un job. Cei care apelează la serviciu sunt mereu persoane în funcții înlte, avocați, fotbaliști, ofițeri de poliție. 

Jucătorul lui Arsenal a plătit în jur de 1.000 de lire și a vrut să se îmbrace ca o femeie. Avea un set de lenjerie albă, s-a dat cu ruj și purta și o perucă. În legătură cu fotbaliștii, mă gândesc mereu că e o nebunie cum pot avea o meserie atât de puternică și să fie atât de profesioniști, iar în viața privată e complet diferit”, a spus Chloe conform The Sun

Sursa foto: Instagram Chloe Gray

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!