Cunoscuți influenceri și jurnaliști din România se întâlnesc într-o ediție de colecție Batem Palma?

Batem Palma Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Februarie 2023, 12:51
Data actualizarii: Sambata 04 Februarie 2023, 12:57

La începutul lunii decembrie, Cosmin Seleși a dat startul unuia dintre cele mai urmărite show-uri zilnice, Batem Palma?. O emisiune în care concurenții se iau la întrecere cu norocul pentru a câștiga premii de la 1 ban la 100.000 de lei, de luni până vineri, de la ora 18:00, pe PRO TV! Până în acest moment, peste 40 de concurenți și-au încercat deja intuiția, iar emisiunea merge mai departe cu noi provocări pentru cei care vor fi extrași de calculator și vor avea de făcut alegeri importante.

De astăzi, pe canalul de YouTube al emisiunii, românii se pot bucura de o ediție de colecție în care 24 de influenceri și jurnaliști români au acceptat provocarea de a trăi pe propria piele experiența Batem Palma?.

„Un strop de noroc și un gram de intuiție, cam atât îi trebuie unui concurent destoinic. Mă declar cel mai înfocat suporter al concurenților din platou. Influenceri, jurnaliști, we salute you”, le-a transmis Cosmin Seleși celor care au trăit direct pe set ce înseamnă să devii concurent al emisiunii.

Curajoșii acestei ediții sunt: Marius Elisei, AlexandruBrk, Alexandra Anghel, Eduard Sebastian, Mihai Mercea, Iustin Chiroiu, Sabin Streza,Flavia Barbu, Laura Maier, RUXI, Răzvan Botezatu, Azaleea Necula, Andrei Niculae, Veronica Trandafir, Robert DRF (influenceri), Andreea Archip, Georgiana Ioniță, Ionela Lupu, Oana Olaru, Oana Pascaru, Sabin Tudor, Gabriela Grigoriev, Cristina Pîrvu și Denisa Macovei (jurnaliști).

În urma extragerii computer-ului, jucătorul zilei va fi Andrei Niculae, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de radio din țară. Cel care aduce voia bună la Virgin Radio de luni până vineri va admite că este extrem de entuziast: „De când așteptam asta! Am cutia 22, nu înseamnă nimic această cifră, iar asta mă sperie teribil”.

Cum va juca Andrei, ce alegeri va face și prin ce trăiri va trece, aflăm doar urmărind ediția de colecție pe YouTube!

Batem Palma? revine de luni până vineri, pe PRO TV, de la ora 18:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!