Cu ce se deschide ziarul lui Mourinho in acest moment! Tradare, tradare, tradare! Messi rade de Ronaldo: o sa ii faca dedicatii la misto de la nunta! :)

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Iulie 2012, 14:25
Data actualizarii: Vineri 06 Iulie 2012, 14:37

Cristiano Ronaldo a primit o lovitura grea astazi!

Marca scria zilele trecute ca lupta pentru Balonul de Aur se da intre doi jucatori: Casillas si Cristiano Ronaldo, dupa evolutiile bune ale lor la European. Messi a luat 'Balonul de Aur' in ultimii 3 ani.

Astazi, ziarul de casa al Realului publica rezultatul sondajului: Cine merita Balonul de Aur?

Colegii lui Casillas de la nationala, jucatorii de la Barca, nu cred ca Messi se mai poate lupta pentru Balon. Daca lupta se da intre Iker si Ronaldo, atunci toti catalanii il vor sustine si vota pe portarul spaniol, care a fost genial si la Europeanul asta.

Casillas a bifat 5 finale jucate in toata cariera. Si toate castigate fara NICIUN gol incasat. Are 100 de victorii in tricoul Spaniei.  Alaturi de Iniesta si Xavi, cei trei jucatori de la Barca sunt singurii care au in palmares mai mult de o Liga a Campionilor si mai mult de un CE. In acelasi timp.

Iniesta si Xavi au anuntat deja ca ei il vor sustine pe Casillas: "E cel mai bun, merita sa castige Balonul de Aur".

Messi si colegii de la Barca se pregatesc pentru petrecere duminica. Iniesta se insoara si nu va lipsi nimeni de la Barcelona. Casillas e si el cap de lista, fiind extrem de apropiat cu spaniolii de la Barca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!