CRIMA teribila: un jucator de 20 de ani a fost impuscat MORTAL in fata casei! Tragedia a avut loc in Rusia:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 15:59
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 16:04

Un jucator de la Anzhi a fost impuscat in fata casei sale.

Makhachkala este un oras cu probleme importante la nivelul infractionalitatii, asa ca jucatorii de la Anzhi aveau un adevarat ritual inainte si dupa meciuri: ei nu ramaneau niciodata in oras dupa partide, locuiau in alte orase, mai sigure, iar la meciuri ajungeau escortati de politie, fara sa ia contact cu orasul.

Numai ca decizia lui Kerimov de a nu mai baga bani in clubul din Rusia a facut ca numele mari sa dispara din lot, iar protectia sa nu mai poata fi asigurata pentru jucatorii ramasi.

Ieri, pustiul de 20 de ani, Gasan Magomedov a fost impuscat mortal, in masina, cand se afla in apropierea casei in care locuieste.

Potrivit clubul rus, jucatorul a decedat din cauza unei rafale de mitraliera, care a fost indreptata in cursul noptii spre masina cu care circula. Din cate se pare, a fost vorba despre o reglare de conturi a carei victima a cazut sportivul.

Makhachkala este capitala Republicii Separatiste Dagestan (parte din Federatia Rusa), o regiune in care conflictele armate sunt de actualitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!