Conduita corespunzatoare, 11 recompense si avantajul ca nu e recidivist. Judecatoria Medgidia a motivat decizia privind eliberarea lui Becali

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Martie 2015, 15:19
Data actualizarii: Marti 10 Martie 2015, 15:29

Judecatoria Medgidia a dat publicitatii, marti, motivarea prin care detinutul Gigi Becali poate fi eliberat conditionat, noteaza B1.ro

Judecatorii Tribunalului Medgidia au decis, la finalul saptamanii trecute, sa-l elibereze pe Gigi Becali, dupa ce patronul Stelei a ispasit doua treimi din pedeapsa. Latifundiarul din Pipera mai are insa de asteptat, dupa ce procurorii DNA au decis sa faca un recurs.

Pana la aflarea verdictului definitiv, Judecatoria Medgidia a oferit motivarea deciziei initiale, in aceasta aratandu-se ca "Becali a avut o conduita exemplara".

B1 TV noteaza ca motivarea mai vorbeste si despre cele 11 recompense primite de Becali in timpul detentiei, dar si despre faptul ca acesta nu este recidivist.

Becali a iesit de doua ori din inchisoare si a muncit la Academia lui Gica Hagi. De asemenea, sanctiunile disciplinare care i-au fost acordate pe perioada detentiei au fost revocate de catre magistrati.

Decizia finala in cazul eliberarii lui Becali va fi luata de instanta superioara - Tribunalul Constanta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!