INCREDIBIL! Ce s-a intamplat la cateva secunde dupa ce comentatorul TVR a rabufnit in direct: "Nu mai pot, e frustrant! Oamenii trebuie sa stie adevarul!"
Duminica 05 August 2018, 21:15

INCREDIBIL! Ce s-a intamplat la cateva secunde dupa ce comentatorul TVR a rabufnit in direct: "Nu mai pot, e frustrant! Oamenii trebuie sa stie adevarul!"

Probleme pentru Televiziunea Romana la Europenele de Gimnastica de la Glasgow.

Dupa cateva minute, Alexoi a primit o pereche de casti pentru a continua transmisiunea. "Ii rog pe colegii de la Bucuresti sa-mi spuna daca sunt auzita! Ma auziti? E mult mai bine cu casti. Sper sa-mi recuperez starea inaintea finalei", a spus Alina Alexoi pe post.

_____________________________________________________________________________

Alina Alexoi, jurnalista TVR aflata la Glasgow pentru a comenta Campionatele Europene de Gimnasitca, a rabufnit in direct, in timpul comentariului. 

Aceasta a marturisit ca din cauza ca nu-i merge casca, este nevoita sa comenteze la telefon competitia. 

"Vreau sa stie toata lumea: comentez la telefon. As vrea sa stiu unde e greseala, sa aiba puterea cineva din TVR sa recunoasca daca a gresit sau nu. Nu e deloc usor, e frustrant, oamenii e bine sa stie adevarul. Imi cer scuze pentru calitatea sunetului. As vrea sa trecem prin studio, nu mai pot, am amortit. 

E frustrant cand ma uit la comentatorii de langa mine cu casti la monitor si eu sunt pe telefon. Mi-a amortit urechea. Nu mai am maini sa caut informatii, pentru ca stau pe telefon. Sper sa-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu", a fost manifestul Alinei Alexoi in timp ce comenta in direct competitia europeana de la Glasgow.VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii au făcut copii în toată lumea în ultimii 10 ani, în timp ce populația țării e tot mai îmbătrânită