Cluj Arena 13-0 National Arena! Tot Dan Petrescu umple tribunele, nu Mutu! Cate bilete s-au vandut pentru U Cluj - Kuban:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Octombrie 2011, 18:21
Data actualizarii: Marti 04 Octombrie 2011, 18:21

Inaugurarea Cluj Arena va fi un succes! U Cluj - Kuban e asteptat cu mai multa nerabdare de fani decat meciul lui Mutu cu Belarus!

Cosmin Irimies, directorul general al Universitatii Cluj, a declarat marti pentru MEDIAFAX ca jumatate din cele 26.000 de bilete scoase la vânzare pentru meciul amical cu rusii de la Kuban Krasnodar au fost deja epuizate.

Partida dintre "U" si formatia antrenata de Dan Petrescu si Cristi Pojar se va disputa marti, 11 octombrie, de la ora 19.00, insa evenimentul va începe doua ore mai devreme. Meciul reprezinta inaugurarea oficiala a Cluj Arena.

"Am vandut deja aproximativ 13.000 de bilete. Exista un interes extraordinar pentru acest eveniment, asa cum ne-am asteptat. Nu va trece multa vreme pana când vom putea anunta ca jucam cu casa inchisa", a spus Irimies.

Fanii pot sa-si procure bilete din mai multe puncte din oras, printre care cele doua mall-uri, punctele special amenajate din zona Parcului Central, Casa de Cultura a Studentilor sau Cinema Florin Piersic – Republica.

Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!