Cea mai mare realizare de la Dinamo! Negoita: "Suntem foarte multumiti!"! Ce RECORD istoric a egalat clubul in aceasta vara!

Dinamo Ionut Negoita Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iulie 2013, 17:33
Data actualizarii: Miercuri 24 Iulie 2013, 17:34

►Cum joaca Barca fara Tito? Cum se bucura Pep cand ia Valdes gol? BAYERN - BARCELONA, miercuri 19:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Dinamovistii se intorc la stadion! Dinamo a vandut anul acesta 2000 de abonamente. Acest record a mai fost atins doar in 2007, dupa ce Dinamo a castigat ultimul titlu. Este cea mai importanta realizare de la venirea lui Negoita.

"Am stabilit un record de 2000 de abonati la Dinamo. Eu cred ca se vor mai vinde. Din acest punct de vedere sunt foarte multumit", a declarat patronul.

Cel mai interesant aspect legat de bilete este ca in ultimele 3 sezoane, dinamovistii au cumparat in total 1400 de abonamente. Dinamo va juca meciurile de "acasa" atat in Stefan cel Mare, cat si pe national arena. Abonamentul presupune acces pe ambele stadioane.

PRETURI ABONAMENTE

►peluza: 75 de lei

►tribuna a II-a: 140 / 220 de lei

►tribuna I: 500 / 800 de lei
 

Pentru a atrage suporterii sa isi cumpere cat mai multe bilete, pe site-ul oficial al clubului a fost publicat o varianta modificata a celebrului joc Pac-Man, in care cainii mananca oile.

"Eu mi-as dori ca Dinamo sa faca minuni in acest an. Dar nu se compara cu Steaua sau CFR, care au luat zeci de milioane de la UEFA. Dinamo pleaca de la minus 10 milioane. Practic, noi suntem intr-un proces de reconstructie", a mai declarat Negoita.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!