Cartile nu l-au ajutat. Cererea de eliberare conditionata a lui Ioan Becali, aprobata de Penitenciar, a fost respinsa de judecatori
22 2016 14:16

Cartile nu l-au ajutat. Cererea de eliberare conditionata a lui Ioan Becali, aprobata de Penitenciar, a fost respinsa de judecatori

Ioan Becali a primit aviz pozitiv din partea unei comisii a penitenciarului la care este incarcerat pentru eliberarea conditionata, dupa ce ar fi scris 3 carti, insa nu va parasi celula.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

Fostul impresar Ioan Becali va ramane in inchisoare, dupa ce magistratii Tribunalului Constanta i-au respins cererea de eliberare inainte de termen.

Potrivit Agerpres, avocatul varului lui Gigi Becali a sustinut in fata instantei ca acesta a scris trei carti si a ispasit 798 de zile din pedeapsa, participand si la activitati cultural-educative. Cu toate acestea, verdictul judecatorilor a fost unul care nu ii va pica bine acestuia.

Ioan Becali executa o pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare cu executare, in urma sentintei din Dosarul Transferurilor. Acesta va executa totusi o perioada mai mica, avand in vedere ca a trecut de varsta de 60 de ani.

Presupusele lucrari stiintifice scrise de Ioan Becali trebuiau sa-i scada acestuia 90 de zile din pedeapsa.7 comentarii
 • 23 2016
  alfonso mafiot pe dreaq....un idiot sa putrezeasca acolo...
 • 23 2016
  alfonso mafiotu' p... un gainat de om...
 • 22 2016
  liviu sa stea acolo bine ca isi merita soarta mai ales pt limbajul lui...
 • 22 2016
  PATRAULEA ARDE-L-AR FOCU' DE GUNOI!...
 • 22 2016
  gaza eu sunt giovanni becali mafiotul dau 500.000 euro ciubuc la ospatari...
 • 22 2016
  dan Escrocul asta nici macar nu a citit o carte in viata lui,dara mite s-o scrie,Doar el este mafiot,ori mafiotii trebuie sa stea in puscarie....
 • 22 2016
  dwadwa Toti scriu cartii...fi serios,deja este o penibilitate lucrul asta. Sa zaca in puscarie...
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT