Reactie PRO TV: canalele PRO TV ar putea sa nu mai fie disponibile in retelele Telekom si NextGen

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Februarie 2019, 15:52
Data actualizarii: Sambata 23 Februarie 2019, 16:03

PRO TV isi informeaza publicul in legatura cu posibilitatea ca programele sale sa nu mai fie disponibile abonatilor Telekom incepand cu 1 martie. Aceasta situatie este cauzata de refuzul Telekom si NextGen, in pofida numeroaselor incercari ale PRO TV, din ultimele 11 luni, de a semna un nou contract, dar si a unor prelungiri ale contractului initial. PRO TV este pe deplin implicat si spera sa rezolve aceasta situarie pana joi, 28 februarie, dar depinde de dorinta Telekom si NextGen de a face acest lucru.

Pentru ca Telekom si NextGen nu au confirmat pana noaptea trecuta daca vor continua sa retransmita canalele PRO TV si dupa data de 1 martie, PRO TV a fost nevoit, din pacate, sa inceapa informarea telespectatorilor sai in legatura cu faptul ca este posibil ca acestia sa nu mai poata viziona canalele PRO TV dupa data de 1 martie. Anuntul nu a fost o surpriza, Telekom si NextGen fiind informati de cateva saptamani ca PRO TV va fi nevoit ss-si anunte telespectatorii cu cel putin o saptamana inainte de incheierea termenului final al ultimei prelungiri.

Nu putem da detalii care tin de aceasta negociere, dar va asiguram ca oferim canalele noastre tuturor operatorilor in conditii adecvate si rezonabile. Trebuie sa respectam aceleasi principii fata de partenerii nostri, ca atare nu putem raspunde cererii Telekom si NextGen de a reduce costurile.

PRO TV regreta aceasta situatie si depune toate eforturile pentru a o solutiona de o maniera rezonabila, astfel incat abonatii Telekom sa poata urmari ca pana acum programele noastre.

Pentru mai multe informatii, abonatii pot contacta serviciul de asistenta Telekom: www.telekom.ro/formular-contact/, NextGen: www.next-gen.ro sau www.protv.ro/contact.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!