GALERIE FOTO Bruneta cu forme apetisante care l-a cucerit pe Justin Bieber, surprinsă alături de un fotbalist cunoscut! Cum au apărut cei doi 

Dele Alli Cindy Kimberly Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Iunie 2022, 17:22
Data actualizarii: Joi 16 Iunie 2022, 17:35

Fotbaliștii profită de această perioadă pentru a se bucura de câteva zile de vacanță, înainte de a relua antrenamentele. 

Este și cazul lui Dele Alli (26 ani), jucătorul lui Everton, care se află în Capri. După ce s-a scris în repetate rânduri că ar fi într-o relație cu Maria Guardiola, fiica antrenorului de la Manchester City, rebelul Alli a fost surprins pe un yacht, în compania unei brunete superbe. 

Cotidianul britanic The Sun a publicat fotografii cu Dele Alli din vacanța în Capri, în care apare alături de noua sa cucerire. Fotbalistul își sărută cu patos iubita, care este deja cunoscută în lumea mondenă internațională. 

Dele Alli, alături de bruneta care l-a cucerit și pe Justin Bieber

Cindy Kimberly este supermodelul faimos alături de care a fost surprins jucătorul englez. Tânăra este cunoscută după ce a fost văzută în 2015 în repetate rânduri în prezența lui Justin Bieber, informează Mundo Deportivo, fiind relaționată și cu Lewis Hamilton. 

Modelul are 7 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează fotografii în care apare în ipostaze extrem de sexy. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!