"Sa-mi bag... in rasa voastra!" Reactie halucinanta a soferului de BMW dupa scandalul cu vatmanul! Ce a spus

Stiri BREAKING NEWS | "Sa-mi bag... in rasa voastra!" Reactie halucinanta a soferului de BMW dupa scandalul cu vatmanul! Ce a spus
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Ianuarie 2020, 19:47
Data actualizarii: Marti 07 Ianuarie 2020, 21:03

Reactie incredibila a soferului de BMW care a fost implicat intr-un scandal cu un vatman.

Mark Simion a fost implicat intr-un accident in traficul din Bucuresti, dupa ce masina in care se afla a fost lovita intentionat de un tramvai. Simion este posesorul unui autoturism marca BMW si in acel moment era oprit pe sinele de tramvai, lucru care l-a infuriat pe vatman.

Acesta nu a suportat cand a fost luat la rost pe retelele de socializare si a avut o reactie halucinanta:

  • BREAKING NEWS | Sa-mi bag... in rasa voastra! Reactie halucinanta a soferului de BMW dupa scandalul cu vatmanul! Ce a spus

"Sa-mi bag… in rasa voastra de romani prosti si spurcati, bai b… f… in c…, nu-ti e rusine sa vorbesti de mine, nu te uiti la tine f… de lake balake. Sa va iau in … asta a mea de cioara ca tot ma faceti "cioara" pe toti astia care mai vorbiti prost de mine si "sunteti corecti" cum ar veni, f… mamele in … Si bai nebunule ranje se spune acolo la tine in Damaroaia f… de taran prost", a fost raspunsul lui Mark Simion pentru cei care l-au criticat.

Mark Simion a fost fotbalist in trecut si evoluat in ligile inferioare din Romania, la CSA Steaua, Carmen Bucuresti si Metaloglobus Bucuresti. Acesta a renuntat la cariera sa din cauza unei accidentari, insa planul sau este sa devina antrenor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!