'Breaking NEWS: Pantilimon va juca in nationala Braziliei!' Fanii il trimit langa Neymar si Ronaldinho dupa un transfer INEXPLICABIL!

Costel Pantilimon Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 August 2012, 19:12
Data actualizarii: Miercuri 29 August 2012, 19:33

Costel n-are nicio sansa sa-i ia locul lui Hart la City, dar a ajuns unul dintre preferatii fanilor! Intr-un singur sezon, a reusit sa devina mai popular printre suporteri decat jucatorii vechi din echipa! Si nu doar pentru sustinatorii lui City!

Pe Twitter, Pantilimon primeste propuneri care-l fac sa viseze :). Un suporter dezamagit ca Julio Cesar a plecat de la Inter pentru a se bate sa scape de retrogradare cu QPR, in Anglia, il propune pe Pantilimon la nationala Braziliei.

"Pantilimon a fost chemat in Brazilia sa fie naturalizat pentru a putea juca in echipa nationala", scrie Lord PedoMar.

Pantilimon poate sa zambeasca citind glumele fanilor pe net. A jucat deja pentru Romania, si nu poate sa mai spere ca-si va gasi legaturi de familie in America de Sud. Va imbraca acelasi tricou cu Neymar doar la City, daca seicii bat recordul de transfer al lui Ronaldo si il conving sa nu mai mearga la Barcelona in 2014.
 


Citeste si: Unul dintre pustii GENIALI ai internetului, in ipostaze unice. Cum a fost fotografiat un copil cu 800 milioane de dolari in buzunare

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!